Nu boeken om deze scherpe prijs te garanderen!
Van tot en met
 

A4&5 Luxe 14p appartement nabij skigebied

UplandParcs Silvretta, Oostenrijk
printen

'Garage & Skidepot'

  • 14 personen
  • 5 Slaapkamer(s)
  • 183 m2
  • 3 Badkamer(s)
  • Balkon
A4&5 Luxe 14p appartement nabij skigebied
printen
Dit zeer royale en comfortabele appartement ligt op de derde verdieping van UplandParcs Silvretta en bestaat uit twee appartementen welk doormiddel van een tussenwand tot een groot appartement samen te voegen is. In het totaal heeft u de beschikking over 5 slaapkamers en 3 badkamers en kunt u met 14 personen in dit appartement verblijven. Naast de twee moderne keukens met luxe inbouwapparatuur zijn er diverse opstellingen mogelijk zodat u onafhankelijk van de samenstelling van uw reisgezelschap altijd genoeg ruimte heeft. Bijkomend voordeel is dat u het balkon over de gehele breedte van het gebouw kan benutten.  Door de grote glaspartijen geniet u van een indrukwekkend panorama-uitzicht. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming. Voor uw skispullen is een skiberging aanwezig, alsmede een afsluitbare fietsenstalling voor uw fietsen in de zomer. Het appartement is vanuit de parkeergarage met de lift of trap bereikbaar.

Het dalstation Zamang Bahn, welke aansluit op het Silvretta Montafon gebied, ligt op 600 meter afstand en is te voet goed bereikbaar.

Onze accommodaties zijn niet geschikt voor groepen die voor overlast zorgen zoals met vrijgezellenfeesten, feesten ect. bij overlast wordt u de toegang tot de accommodatie ontzegd. Daarnaast verlangen wij bij groepen vanaf 6 personen een borg van €100,- per persoon. Er wordt afgezien van de borg als er kinderen deelnemen aan de reis.

Garage & Skidepot
auto
check-in 15:00 uur
Zon
Natuur
Pin Huisje
Fiets
check-out 10:00 uur

Beschikbaarheid & prijzen

Kies een aankomst en vertrekdatum om de prijs te bekijken