Opening UplandParcs Silvretta
2021-11-22 10:27

UplandParcs Silvretta - Uw luxe vakantie-appartement in Oostenrijk

Ideaal voor uw volgende vakantie in de bergen! Rustig gelegen aan de rand van het dorpje Schruns in Vorarlberg-Oostenrijk ligt UplandParcs Silvretta. De 12 appartementen zijn verdeeld over twee identieke gebouwen en bieden plaats aan 6, 8 of zelfs 14 personen. Vanaf 23.12.2021 mogen we de eerste gasten verwelkomen!

Een eigen parkeerplaats in de parkeergarage op het terrein zorgt voor een ontspannen aankomst. Vanaf hier kunt u de flat gemakkelijk bereiken met de lift of de trap. Met de elektronische deursloten kunt u gemakkelijk inchecken met een cijfercode, die u van tevoren ontvangt.
 

Kenmerken

Kom de appartement binnen via de uitnodigende, lichte hal, die u direct naar de gezellige woonruimte leidt. Hier vindt u ook de luxe keuken, die met zijn hoogwaardige apparatuur niets te wensen overlaat. Naast de zithoek staat de eettafel, waaraan het hele gezin kan zitten. De lichte kamer biedt door de grote ramen een indrukwekkend uitzicht op de bergen. Alle appartementen hebben ook een ruim balkon (25 m²) op het zuiden, dat een uniek panoramisch uitzicht biedt op het omliggende berglandschap en het dorp Schruns. 
De harmonisch ingerichte kamers met tweepersoonsbed of stapelbed voor 3 personen nodigen uit tot verpozen en ontspanning. De moderne badkamer overtuigt met zijn vloerdiepe douche en een infraroodsauna. Elk appartement is uitgerust met vloerverwarming en een infraroodsauna. De penthouses hebben ook een eigen houtkachel in de woonkamer. Er is ook een algemene verwarmde skiruimte of bergruimte voor uw fietsen.

 

Locatie
De appartementen zijn ideaal om uw vakantie in Vorarlberg-Oostenrijk door te brengen. Het gezellige centrum van Schruns met winkels en diverse restaurants ligt op slechts 20 minuten lopen. Het dalstation van de kabelbaan Zamangbahn, die toegang biedt tot het skigebied Silvretta Montafon, ligt op 600 meter afstand.

 

Vrije tijd

Het skigebied Silvretta-Montafon behoort tot de 10 grootste skigebieden van Oostenrijk met 67 liften en 221 km pistes (115 km blauwe, 73 km rode, 33 km zwarte, 44 km skiroutes). Hier vindt u vele skiroutes en extreem steile hellingen, maar ook de HochjochTotale, de langste piste van Vorarlberg. Het meervoudig bekroonde Snowpark NovaPark (grootste van Oostenrijk), mooie oefenweides voor de kleintjes, een groot aanbod aan geprepareerde langlaufloipes en winterwandelpaden, de langste verlichte (avond)rodelbaan van Vorarlberg (5,5 km) en natuurlijk gezellige après-ski zijn ook in de buurt. In de zomer zijn de flats een ideaal vertrekpunt voor wandelingen, bergtochten, nordic walking routes en geocaching. 

Er zijn veel klimmogelijkheden, thematische wandelpaden, die ook bijzonder geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. De Zamangbahn, bijvoorbeeld, brengt u rechtstreeks naar de belevenisberg Hochjoch. Hier wacht de kinderen een motoriek speeltuin met verschillende klim- en balanceermogelijkheden. De wandelroute biedt kinderen ook veel afwisseling met kleine stations, bijv. waterspelletjes, enz.

Op de fietsbasis worden dagelijks begeleide mountainbike- en e-biketochten aangeboden. Voor golfliefhebbers zijn er 2 golfbanen, beide met 9 holes. En als u liever zwemt, zijn er niet minder dan 6 zwembaden in de omgeving, waarvan 2 natuurlijke zwembaden. 

Verder vindt u in de omgeving diverse gezellige stadjes zoals Feldkirch en Bludenz, diverse meren, waarvan de Bodensee de bekendste is. U kunt ook over prachtige bergpassen rijden, zoals de beroemde Silvretta-Hochalpenstraße naar beroemde plaatsen als Ischgl en Lech.

Nieuwsgierig nu? U kunt de UplandParcs Silvretta appartementen hier vinden:


UplandParcs Silvretta