Mogen we voorstellen? Uppi!
Mogen we voorstellen? Uppi!
2024-06-14 05:51

Het UplandParcs team heeft er een nieuw lid bij. Vanaf nu zal Uppi ons actief ondersteunen en we weten zeker dat hij de harten van onze gasten zal veroveren: Levendig als geen ander en altijd met een glimlach op zijn gezicht. Zijn vrolijke karakter en sympathieke aard maken hem tot een populaire mascotte en een uitstekende ambassadeur die de waarden van UplandParcs met hart en ziel belichaamt.


Een cadeau voor het debuut: Uppi komt natuurlijk niet met lege handen

Met de code “uppi” krijg je 10% korting op je volgende verblijf.*
Nu boeken

Uppi heeft heel veel energie. Hij is altijd op zoek naar een nieuwe avontuur, geen uitdaging is hem te groot. Uppi is een grote Outdoor-Fan en voelt zich het best thuis in de natuur - op de toppen van het Montafon-gebergte of in de diepe bossen van het Sauerland.

Zowel in de zomer als in de winter is Uppi altijd in zijn element. Als uitstekend skiër maakt hij de zwarte pistes in Montafon of Winterberg onveilig, altijd op zoek naar de volgende sensatie. Zijn favoriete tijdens de zomer is echter op zijn mountainbike. Misschien kom je hem wel tegen op een van de vele trails als je je volgende mountainbiketocht bij ons doorbrengt.

We zijn momenteel bezig met het inrichten van Uppi's thuis en zijn hem aan het uitrusten met een smartphone. Blijf kijken, je zult in de toekomst nog veel meer van Uppi horen!

*Code geldig tot 21.06.2024. Reisperiode vrij te kiezen. Kan worden gecombineerd met andere kortingen. Weitblick Winterberg is uitgesloten van de promotie.
Uppi versteckt