personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Vakantie in een boomhut

Een boomhut huren bij UplandParcs


Stel je voor: een verblijf midden in de natuur, omringd door dichte bossen en uitgestrekte groene valleien. Dit kan werkelijkheid worden wanneer je kiest voor een overnachting in een boomhut in het betoverende Sauerland, Duitsland. Het Sauerland is een regio die bekend staat om zijn adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes, en wat is er nu specialer dan slapen hoog tussen de bomen?

Bij UplandParcs Sauerland wordt deze droom werkelijkheid en kan je verblijven in een prachtige boomhut. Zo breng je jouw vakantie op een bijzondere manier door. 
 

  Hoe ziet een boomhut bij UplandParcs eruit?


  De boomhutten zijn luxe verblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Binnen vind je een gezellige woonkamer met tv, twee comfortabele slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een mooie badkamer. Als het in de winter wat kouder is kan je de verwarming aanzetten en gezellig de pelletkachel aansteken. De houtpellets zijn gemakkelijk bij te boeken. 

  Maar buiten is waarschijnlijk waar je de meeste tijd doorbrengt. Geniet van het uitzicht door de bomen vanaf het mooie terras. De boomhutten zijn voorzien van comfortabel tuinmeubilair. Nuttig hier een maaltijd, lees een goed boek of geniet van de zon. Extra bijzonder is de glijbaan waarmee je de boomhut kunt verlaten. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Er is uiteraard ook een trap waarmee je de boomhut kunt bereiken. 

  De wifi is in de boomhutten gratis en ook de auto kan kostloos op de bijbehorende parkeerplaats gezet worden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken tijdens je vakantie. 

  Overnachten in de bomen van het Sauerland


  Word ‘s ochtends rustig wakker met het geluid van ritselende blaadjes en zingende vogels. Nuttig een ontbijt op je terras en maak je klaar voor een dag vol avontuur. Het Sauerland is ene perfecte bestemming voor de avonturier. Maak bijvoorbeeld een heerlijk wandeling door de bergen of pak de fiets of mountainbike voor een mooie route door de natuur. Ontdek de schilderachtige dorpjes en maak een stop bij een lokaal restaurantje voor een bratwurst of apfelstrudel. 

  Geniet in elk seizoen van een verblijf in een boomhut


  Zowel in de zomer als de winter is het fijn verblijven in de boomhutten van UplandParcs. De pelletkachel houdt je warm in de winter en het terras geeft verkoeling op de zomerse dagen. Dus, als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring, aarzel dan niet om een overnachting in een boomhut in het Sauerland te boeken. Hier kun je de wereld vanuit een ander perspectief bekijken en midden in de natuur verblijven. Een ervaring die je nog lang na je vertrek bij zal blijven.