personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

De beste accommodaties voor wandelaars

Natuurlijk genieten, dat doe je bij UplandParcs. Dit betekent dat bij al onze locaties de natuur dichtbij is en er voor wandelaars veel te ontdekken valt. Zo is wandelen in het Sauerland heel afwisselend. Hier wandel je over bergtoppen van 800 meter, in mooie dalen, door dichte bossen en over hoge heiden. En bij het wandelen in Oostenrijk komt alpine ervaring van pas wanneer je de paden rond de hoogste pieken gaat ontdekken. Bij UplandParcs vind je de ideale accommodatie voor een wandelvakantie in Duitsland of Oostenrijk.

  Langeafstandspaden & rondroutes

  Stel jouw wandelvakantie samen zoals jij het wilt. Kies een van onze prachtige wandelbestemmingen en zoek elke dag een mooie route naar wens. Je kunt één of meerdere etappes lopen van bekende lange afstandspaden of een aantal mooie rondroutes uitzoeken. Kies de routes die passen bij jouw wandelniveau. Je kunt bij UplandParcs vakantiewoningen huren die een perfect startpunt zijn voor vele mooie wandelingen. Of je nu alleen komt, met jouw partner, familie of vrienden.
   

  Maak de mooiste wandeltochten

  Vanuit de vakantiewoning kan je de prachtigste dagtochten maken. Er zijn vele wandelpaden te ontdekken, vaak ook waar met gemoedelijke bergrestaurantjes op de route. Na een dag wandelen kan je je heerlijk terugtrekken in je luxe accommodatie. Ontspan de spieren in de sauna of in de sunshower en kruip lekker warm bij het haardvuur. Vol energie begin je weer aan een nieuwe wandel dag!
   

  Huisje huren voor een wandelvakantie

  Bij UplandParcs verblijf je tijdens je wandelvakantie in een sfeervolle accommodatie. Geen krappe slaapzalen in berghutten, wel alle privacy en luxe zodat je lekker kunt ontspannen. Je hebt de beschikking over een eigen keuken in onze vakantiehuizen, -villa´s, -appartementen en –cottages. Ze zijn geschikt voor reisgezelschappen van 2 tot 12 personen. De natuur, de heerlijke boxspringbedden, een ontspannende sauna een knetterend haardvuurtje zullen ervoor zorgen dat je je helemaal kunt opladen tijdens je volgende wandelvakantie in Oostenrijk en Duitsland.