Personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Badkamer
Tuin
Voorzieningen
Woonkamer

De beste accommodaties voor wandelaars

Natuurlijk genieten, dat doet u bij UplandParcs. Dit betekent dat bij al onze locaties de natuur dichtbij is en er voor wandelaars veel te ontdekken valt. Zo is wandelen in het Sauerland heel afwisselend. Hier wandelt u over bergtoppen van 800 meter, in mooie dalen, door dichte bossen en over hoge heiden. En bij het wandelen in Oostenrijk komt alpine ervaring van pas wanneer u de paden rond de hoogste pieken gaat ontdekken. Bij UplandParcs vindt u de ideale accommodatie voor een wandelvakantie in Duitsland of Oostenrijk.

Last minute korting!
Boek 4 nachten met reisperiode 22.05.2023 tot en met 23.06.2023 en betaal er slechts 3!

  Langeafstandspaden & rondroutes

  Stel uw wandelvakantie samen zoals u het wilt. Kies een van onze prachtige wandelbestemmingen en zoek elke dag een mooie route naar wens. U kunt één of meerdere etappes lopen van bekende lange afstandspaden of een aantal mooie rondroutes uitzoeken. Kies de routes die passen bij uw wandelniveau. U kunt bij UplandParcs vakantiewoningen huren die een perfect startpunt zijn voor vele mooie wandelingen. Of u nu alleen komt, met uw partner, familie of vrienden.
   

  Maak de mooiste wandeltochten

  Vanuit de vakantiewoning kunt u de prachtigste dagtochten maken. Er zijn vele wandelpaden te ontdekken, vaak ook waar met gemoedelijke bergrestaurantjes op de route. Na een dag wandelen kunt u zich heerlijk terugtrekken in uw luxe accommodatie. Ontspan de spieren in de sauna of in de sunshower en kruip lekker warm bij het haardvuur. Vol energie begint u weer aan een nieuwe wandel dag!
   

  Huisje huren voor een wandelvakantie

  Bij UplandParcs verblijft u tijdens uw wandelvakantie in een sfeervolle accommodatie. Geen krappe slaapzalen in berghutten, wel alle privacy en luxe zodat u lekker kunt ontspannen. U heeft de beschikking over een eigen keuken in onze vakantiehuizen, -villa´s, -appartementen en –cottages. Ze zijn geschikt voor reisgezelschappen van 2 tot 12 personen. De natuur, de heerlijke boxspringbedden, een ontspannende sauna een knetterend haardvuurtje zullen ervoor zorgen dat u zich helemaal kunt opladen tijdens uw volgende wandelvakantie in Oostenrijk en Duitsland.