personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Vakantie voor de hele familie

Kies met je gezin een van onze vakantiewoningen in Duitsland en Oostenrijk voor 2-12 personen. De cottages zijn geschikt voor gezinnen, maar ook de ruime appartementen en penthouses zijn fijn voor een heerlijke familievakantie. Iets meer ruimte nodig? Kijk dan naar onze vakantievilla´s en -huizen tot en met 12 personen. Er zijn volop familie-uitjes voor jong en oud in de omgeving van onze vakantieparken. Denk aan wintersporten, rodelen, tokkelen, natuurpaden voor kinderen, klimpaden voor jong en oud, genieten van mooie uitzichten, fietsen of mountainbiken.

  Vakantie voor jong en oud 

  Zin in een fijne familievakantie maar geen zin in een lange autorit? Dan is een vakantiewoning in Winterberg ideaal. En of je nu een vakantiebestemming dichtbij huis of juist wat verder weg zoekt: Op al onze locaties is de natuur dichtbij. Ideaal als je houdt van het buitenleven en activiteiten in de buitenlucht. Heerlijk voor een actieve vakantie of juist lekker ontspannen. Beleef een top familievakantie op een van de locaties van UplandParcs!

   

  Een ontspannen gezinsvakantie 

  Geniet van een ontspannen gezinsvakantie met uw baby, peuter of kleuter. Wij zorgen ervoor dat er een babybedje en kinderstoel klaarstaan in jouw vakantiewoning. Bij veel van onze vakantiewoningen kunnen de kinderen lekker buitenspelen in de tuin, op de speeltoestellen of in de speeltuin op het vakantiepark. Daarbij is de natuur nooit ver weg bij al onze vakantiewoningen. Jong en oud kunnen volop genieten van de bossen, bergen, sneeuw of zon.
   

  Vakantiehuis voor de hele familie

  Er is genoeg ruimte voor iedereen in onze comfortabele vakantiewoningen. Vier vakantie samen met opa, oma, kinderen, kleinkinderen en wie je maar wilt. In onze sfeervolle vakantiehuizen en appartementen zal het je aan niks ontbreken. In de compleet ingerichte keuken bereid je in no-time heerlijke familiediners, de grote tafel leent zich uitstekend voor gezelschapsspelletjes, en in de knusse woonkamer genieten jullie samen van de avond bij de houtkachel. En overdag valt er zo veel te ontdekken in de nieuwe omgeving. Je kan je even helemaal opladen.
   

  Familievakantie voor 2 tot 12 personen

  Onze vakantie accommodaties zijn geschikt voor families van 2 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit een gezellige cottages voor kleine gezinnen, ruime appartementen en penthouses of een groot 12- persoons vakantievilla. Je kunt bij ons een vakantiewoning huren voor een weekendje weg of voor een langere vakantie.