personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Een actieve vakantie met uw mountainbike

Mountainbiken is voor iedereen. Er zijn paden en tours voor beginners en kinderen. En er zijn uitdagende paden met veel hoogteverschil en obstakels voor gevorderde mountainbikers. Ga het MTB-avontuur aan tijdens uw volgende vakantie met familie, vrienden of partner. Bij ons kunt u vakantiewoningen huren dicht bij de mooiste mountainbike paden voor 2 – 12 personen.

  Downhillen in Winterberg

  De downhill mountainbiker gaat hard van een berg naar beneden waarbij hij onderweg allerlei obstakels tegenkomt. Deze extreme sport is voor de echte avonturiers. In Winterberg ligt een bekend bikepark waarbij vele downhill parcours zijn uitgezet voor zowel beginners als gevorderden. UplandParcs biedt een aantal accommodaties vlak bij het Bikepark Winterberg. Ook op onze andere locaties zijn er vele mountainbike paden en –tours te ontdekken.
   

  Kies de mooiste MTB-routes

  Lange toertochten maken op de fiets is dé manier om veel van de omgeving te zien. U rijdt over bergen, door dalen en bossen en kunt pauzeren in een van de leuke dorpjes onderweg. Mountainbikes, e-bikes en de overige uitrusting kunt u ook gemakkelijk in de omgeving huren. Bij veel van onze accommodaties vindt u een berging waar u ook de eigen uitrusting veilig kun stallen. Zoek bij UplandParcs een vakantiewoning voor uw volgende mountainbike vakantie.
   

  Mountainbike vakantie bij UplandParcs

  Voor wie de natuur wil ontdekken met de mountainbike of voor de avonturiers die voor het downhillen gaan; we hebben de perfect passende accommodaties. Onze vakantiehuizen, -villa´s, cottages, penthouses en -appartementen zijn dicht bij de mooiste en uitdagendste MTB-routes. Ook bieden we op deze locaties veelal de ruimte om uw uitrusting veilig op te bergen, repareren en schoon te maken.