personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Kerst in Montafon - een magische ervaring!

Beleef een fantastische kersttijd in het westen van Oostenrijk

Frohi Wiahnachta, zo zeggen de mensen in Montafon ‘vrolijk kerstfeest’ in hun onvergelijkbare dialect, en dat is precies hoe wij je willen verwelkomen als je tijdens de advent en de kerstvakantie bij ons in Montafon komt. Hier in Vorarlberg, de meest westelijke provincie van Oostenrijk, beleef je een ontspannen kersttijd en kun je in een prachtige omgeving bijkomen van de stress en spanningen van het jaar.

De keuze is aan jou
Ontspanning of actie, skiën of sneeuwwandelen, glühwein of punch. En als je niet kunt kiezen, probeer het dan gewoon allemaal. Dat is geen probleem in Montafon. Wij zorgen voor de perfecte accommodatie. Verblijf tijdens de kerstvakantie in een comfortabele accommodatie van hoge kwaliteit. Onze goed uitgeruste vakantiewoningen in de gemeenten Schruns en St. Gallenkirch zijn de perfecte uitvalsbasis, wat je ook in gedachten hebt voor je kerstvakantie.

Alle accommodaties voor een ontspannen advent in Montafon

Selecteer in de zoekbalk hierboven de betreffende kerstperiode, het park van je voorkeur (UplandParcs Silvretta of UplandParcs Montafon) en het aantal personen dat met je meereist. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare accommodaties.

  Ideeën voor de kerstperiode in Montafon 

  Junge Frau auf Weihnachtsmarkt mit Glühwein in der Hand

  Kerstmarkten in Montafon

  Lekkere glühwein, zoete lekkernijen - wat zou de adventstijd zijn zonder kerstmarkten? Het antwoord op deze vraag vind je zeker niet in Montafon. Want hier openen veel kerstmarkten hun deuren tijdens de advent.

  De kermarkten vind je in de gemeenten Schruns en St. Gallenkirchen, niet ver van onze fantastische vakantiewoningen.

  Alle kerstmarkten in Montafon

  Vater und Tochter sitzen Arm in Arm vor einem Weihnachtsbaum und tragen Weihnachtsmützen

  Gezelligheid en ontspanning

  Pauzeer, kalmeer en kom tot rust. Als de kerstboom aan gaat, kinderogen oplichten en er een heel bijzondere sfeer door de straten zweeft, dan is het precies het juiste moment voor ontspanning.

  Tip: Een wandeling in de frisse lucht door dromerige winterlandschappen is balsem voor lichaam en geest. Wat dacht je van een ontspannende tocht door de sneeuwwereld van Montafon?

  Wandelen in de winter van Montafon

  Skifahrer im Pulverschnee im Hochgebirge

  Skiparadijs Montafon

  Het landschap van Montafon wordt gekenmerkt door imposante bergen, met toppen van drieduizend meter die het landschap domineren. Dit betekent perfecte omstandigheden en absolute sneeuwzekerheid voor skiliefhebbers.

  Het seizoen begint begin december en komt pas echt op gang tijdens de advent.

  Wintersport in Montafon