personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Geniet van de nazomer bij UplandParcs!

Natuurlijk genieten in de nazomer bij UplandParcs

In de nazomer is het puur genieten bij UplandParcs in Duitsland en Oostenrijk. In september, oktober en november is het rustiger in de parken en appartementen complexen dan in het hoogseizoen waardoor het optimaal genieten is van de kalmte en prachtige natuur in de omgeving. Kom in jouw vakantie volledig tot rust. 

Ook in de nazomer is er in Duitsland en Oostenrijk ruim voldoende te doen voor een mooie vakantie! Zo kan je heerlijk de natuur in trekken, bijkomen in de comfortabele accommodaties en op ontdekkingstocht in de omgeving. 
 

  Bekijk alle accommodaties


  De nazomer in Winterberg, Duitsland

  Geniet van de nazomer in het Duitse Winterberg tijdens een heerlijke vakantie. De nazomer is het perfecte moment om de natuur van Winterberg te verkennen. Zo zijn er vele fiets- en wandelpaden om te ontdekken. Wat je niveau van fietsen of wandelen ook is, voor iedereen is er een geschikte route te vinden. Wandel bijvoorbeeld naar een gezellig dorpje in het dal of trek de bergen in voor een uitdagend avontuur. 

   Maar er is meer dan fietsen en wandelen. Ga ook eens rodelen, tokkelen of klimmen. Liever rustig aan? Bezoek een van de vele restaurants en geniet van een goede Duitse maaltijd. De vakantiewoningen en appartementen van UplandParcs in Duitsland bevinden zich allemaal in en rondom Winterberg in het Sauerland. Helemaal mooi meegenomen: Winterberg ligt op korte afstand van Nederland en is daarom ook perfect voor een weekendje of midweek weg. 

  De nazomer in Montafon, Oostenrijk

  De nazomer in het Oostenrijkse Montafon dal is heerlijk. Geniet van comfort en de rust en trek de natuur in voor een ontspannen vakantie. Ook in Montafon is fietsen en wandelen zeer goed mogelijk. Wandel over bergpaden, langs beekjes en door bossen. Gebruik de skiliften om het hogerop te zoeken. Terug in je accommodatie kan je bijkomen in alle privacy en comfort. Warm op bij het haardvuur en je bent zo weer klaar voor het volgende avontuur. 

  Boek hier jouw vakantie in de nazomer bij UplandParcs en geniet!