personen
Aantal slaapkamers
Afstand tot skigebied geen voorkeur
Voorzieningen

Op vakantie met je hond

Zin in nieuwe avonturen in de uitgestrekte bossen van Sauerland of de indrukwekkende Alpen? Je hond zal in elk geval graag met je meegaan op een actieve buiten vakantie. Ook je trouwe viervoeter kan zich, net als jij, even helemaal opladen in een nieuwe omgeving. Jullie zijn meer dan welkom in onze selectie van huisdiervriendelijke vakantiewoningen voor 2-12 personen. Na een lange wandeling in de sneeuw of zon, kunnen jullie samen relaxen in onze vakantiewoningen die geschikt zijn voor jou en je hond.

  Huisdiervriendelijke accommodaties

  Natuurlijk begrijpen wij dat je hond erbij hoort op vakantie. Je huisdier is tenslotte onderdeel van het gezin. Daarom kan je bij ons huisdiervriendelijke vakantiewoningen huren waar je trouwe vriend welkom is. Niet alleen onze vakantiewoningen zijn een prettig verblijf voor de baas en zijn viervoeter, ook de omgeving zal je verblijden. Al onze vakantieaccommodaties hebben namelijk gemeen dat ze omgeven zijn door een prachtige natuurlijke omgeving die uitnodigt tot vele buitenactiviteiten. Hiermee zijn onze vakantiebestemmingen ideaal voor jou en je hond. 

   
  Je hond is welkom 

  We zijn ervan overtuigd dat de hond en zijn baas zich thuis voelen in de vakantiewoning. Je kunt een huisdiervriendelijke accommodatie uitzoeken dat bij jullie reisgezelschap past. Zoals een vakantievilla, huis of cottage in Winterberg of een penthouse of luxe appartement in de Oostenrijkse Alpen. Bij al onze locaties vind je de mooiste wandelpaden voor jou en je hond vaak al direct als je de accommodatie uitstapt. 

   

  Vakantiehuis huren met je hond

  Bekijk de selectie van huisdiervriendelijke vakantiehuizen en vakantieappartementen die je bij ons kunt huren. Wil je vanwege allergieën juist een huisdiervrij vakantiehuis huren dan kan je dit ook aangeven bij de boeking. Er zijn diverse vakantiehuizen, villa´s, appartementen en penthouses beschikbaar voor 2 tot 12 personen waarbij je hond welkom is.