Over ons


UplandParcs is opgericht met de gedachte dat een zorgeloos vakantieverblijf het beste direct bij de bron geboekt kan worden. Dit houdt in dat het selecteren en boeken van uw accommodatie gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk verloopt. Daarnaast kent UplandParcs elke accommodatie persoonlijk en is deze in de meeste gevallen door ons zelf ontwikkeld, waarbij rekening is gehouden met de hoogste kwaliteitseisen. Tevens betaalt u bij ons altijd de laagste prijs.

Minstens net zo belangrijk is ervoor zorgen dat u onze accommodaties ervaart als thuiskomen. Van een inspannende wintersport, tot heerlijk genieten in de zon. Onze laagste prijsgarantie en vele toplocaties geven u altijd de mogelijkheid om een accommodatie te kiezen die aansluit bij al uw wensen.

Bij UplandParcs kunt u de accommodaties boeken met vroegboekkorting zodat u altijd gegarandeerd bent van de mooiste verblijven voor de beste prijs. Ook wanneer u er samen met familie of vrienden nog even snel tussenuit wilt om te genieten van onze luxe accommodaties, hebben wij interessante last minutes deals.